Over Giel

 

Roots

Ik ben niet de eerste in mijn familie die werkt in en met de natuur. Twee generaties voor mij waren al werkzaam in de bossen rondom Hoenderloo, Hoog Baarlo en Deelen. Mijn opa heeft vroeger tijdens een borrel zelfs 14 hectare van het prachtige bos gekocht! Later is dit in delen verkocht, maar het ‘Plant bosje’ aan de rand van Hoenderloo bestaat nog steeds.

Generaties

Van mijn opa is het vak overgegaan op mijn oom Rinus. Hij heeft ook jaren in het bos gewerkt, onder andere met prachtige Bels paarden. Tegenwoordig maak ik gebruik van de moderne techniek. Maar het is nog wel een droom van mij om ook op traditionele wijze met deze mooie dieren te werken.

Bloei

Ik ben al jong begonnen met kleine klusjes. Zo heb ik inmiddels al ruim 25 jaar werkervaring opgedaan. In 2019 heb ik de stap naar het ondernemerschap gewaagd. En daar ben ik nog iedere dag blij mee. Ik geniet enorm van de afwisseling in werk, in opdrachtgevers en in de plekken waar ik kom. Ik geloof in langdurige samenwerkingen waar ik ook mee kan denken. Spreekt dit u aan? Ik hoor u graag!