Over Giel

Zonder meteen in een karikatuur te vervallen, is de korte versie van deze pagina:

Giel werkt

Waar laat Giel zich door inspireren

Eigenlijk te veel om op te noemen, maar ik ga het hier toch proberen. Het een en het ander. Eigenlijk te veel om op te noemen, maar ik ga het hier toch proberen. Eigenlijk te veel om op te noemen, maar ik ga het hier toch proberen. En soms ook heel iets anders. Eigenlijk te veel om op te noemen, maar ik ga het hier toch proberen. Eigenlijk te veel om op te noemen, maar ik ga het hier toch proberen. En nog zo wat. Eigenlijk te veel om op te noemen, maar ik ga het hier toch proberen.

Plan maken en bespreken

Berekenen van benodigdheden

Bestellingen plaatsen en data bepalen

Werktijd vrijmaken voorbereiding

Uitvoering in overleg

En soms ook heel iets anders. Eigenlijk te veel om op te noemen, maar ik ga het hier toch proberen. Eigenlijk te veel om op te noemen, maar ik ga het hier toch proberen. En nog zo wat. Eigenlijk te veel om op te noemen, maar ik ga het hier toch proberen.

Soms helemaal niets anders. Eigenlijk te veel om op te noemen, maar ik ga het hier toch proberen. Eigenlijk te veel om op te noemen, maar ik ga het hier toch proberen. En nog zo wat. Eigenlijk te veel om op te noemen, maar ik ga het hier toch proberen.

Kwaliteit leveren
Op tijd en binnen budget

Curabitur blandit tempus porttitor. Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio sem nec elit. Nullam id dolor id nibh ultricies vehicula ut id elit. 

Bewezen vakmanschap

European Tree WorkerGiel is gecertificeerd BoomVerzorger. Dit is een Europees erkend getuigschrift van vakmanschap.